Karo Healthcare biedt een portfolio van gezondheidsproducten en -diensten die ziekten helpen te voorkomen en alledaagse gezondheidsproblemen helpen te behandelen

Een uitgebreid portfolio voor alledaagse gezondheidszorg

Karo Healthcare specialiseert zich in de verkoop en marketing van producten voor alledaagse gezondheidszorg. Onze producten variëren van medicijnen op recept (Rx) tot over the counter (OTC) merken.

Ons portfolio bevat meer dan 80 merken verspreid over 7 categorieën: intieme gezondheid en verzorging; dermatologie; spijsvertering; voetverzorging; pijn, verkoudheid en hoest; wellness; en gespecialiseerde producten.

Deze producten zijn verkrijgbaar in 90 landen via onze directe verkooporganisaties en distributeursnetwerk – en ze worden verkocht door apotheken en retailers.

Meer dan alleen producten

In al onze categorieën bieden we producten en services die onze consumenten nodig hebben om hun alledaagse gezondheidsproblemen te behandelen en om gezond te blijven.

We leiden hen naar de juiste producten en zorgen ervoor dat ze goede en relevante keuzes hebben. We helpen hen ook met het maken een weloverwogen beslissing – door duidelijke informatie en support te bieden, bijvoorbeeld door educatie en digitale dienstverlening.

Ten slotte zorgen we ervoor dat onze merken er zijn waar onze consumenten ze nodig hebben – en dat ze goed verkrijgbaar zijn in winkels, apotheken en online.

Dat is hoe we slimme oplossingen voor alledaagse gezondheidszorg bieden.

Dermatologie

We vinden dat iedereen een gezonde huid verdient. Binnen dermatologie is onze ambitie om goede kwaliteitsproducten te bieden en om de leider binnen geselecteerde segmenten te zijn. Ons portfolio van vertrouwde en welbekende merken worden erg gewaardeerd door zowel consumenten, apothekers als gezondheidsmedewerkers.

We behandelen mensen met zeer droge en problematische huid en ook atopische dermatitis. Ik raad vaak producten van Locobase aan, omdat hun hoge vetgehalte de huidbarrière beschermt en herstelt.

PoxClin Logo
Locobase logo

Voetverzorging

Voetverzorging is een hoofdcategorie voor Karo Healthcare. Ons portfolio bevat verschillende vertrouwde merken zoals Pevaryl, Nailner, Wortie en CCS – die helpen mensen om hun voeten mooi, gezond en sterk te houden, het hele jaar door.

1 op de 5 volwassenen heeft last van kalknagels.

— Global Nail Fungus Organization 2019
ccs
Wortie

Intieme verzorging en gezondheid

Onze producten voor intieme verzorging en gezondheid helpen consumenten en zorgmedewerkers bij het aanpakken en behandelen van gezondheidsproblemen in de intieme zone. We bieden snelle verlichting en probleemoplossende merken voor een betere kwaliteit van leven, zoals Multi-Gyn, Multi-Mam, Scheriproct en Pevaryl.

Voor de behandeling van vaginale problemen radd ik het liefst de producten van Multi-Gyn aan.

— Dr. Zoran Maričić, gynaecoloog
Multi-Gyn
Hemoproct logo

Duurzamere verpakkingen

We streven er voortdurend naar om onze klimaatvoetafdruk te verkleinen. We werken er actief aan om het gebruik van onnodige plastic materialen in onze verpakkingen te verminderen. We promoten het recyclen van onze verpakkingen voor circulaire duurzaamheid. Dit doen we door in Zweden als lid van FTI en door gebruik te maken van de groene stip of relevante consumentenverpakkingen.