Smart choices for everyday healthcare

Karo Healthcare is een commercieel bedrijf in de gezondheidszorg. We worden geleid door het gedeelde doel om mensen helpen gezond te blijven. Een goede gezondheid betekent het voorkomen van ernstige ziektes of ziekenhuisopname. Maar het betekent ook het aanpakken, behandelen en voorkomen van gezondheidsproblemen waarmee mensen in hun dagelijks leven worden geconfronteerd.

We bezitten en commercialiseren een reeks vertrouwde merken voor alledaagse gezondheidszorg. We begeleiden mensen bij relevante keuzes en helpen hen met het kiezen van het product dat hun probleem voorkomt, behandelt of dragelijk maakt.

We willen mensen controle over hun eigen alledaagse gezondheidszorg geven. Door hen in staat te stellen deze slimme keuzes te maken, geloven wij dat we hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren, waardoor zij met volle teugen van het leven kunnen genieten.

Bijdragen aan een gezondere samenleving

Karo Healthcare wil bijdragen aan het creëren van een gezonde en duurzame samenleving voor de toekomst. Om dit mogelijk te maken, zetten we ons in voor de volgende hoofdpunten:

Samenleving

Door uitstekende gezondheidsproducten en -service te bieden, willen we de algemene standaard van gezondheid en welzijn in de samenleving verbeteren. Door aan bewustwording te werken en voorlichting over dagelijkse gezondheidszorg te geven – en sociale stigma’s te bestrijden – zorgen we ervoor dat alledaagse gezondheidsproblemen worden aangepakt en behandeld.

Milieu

We spannen ons voortdurend in om onze value chains te optimaliseren. Dit omvat onder andere nauwe samenwerking met onze leveranciers en klanten om afval te verminderen en de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren.

Partners

We willen een betrouwbare partner zijn voor iedereen – klanten, leveranciers, dienstverleners, autoriteiten, etc. We stellen ons op als effectieve probleemoplossers met een win-winmentaliteit en een hoog integriteitsniveau.

Klanten en gezondheidsmedewerkers

We werken in al onze markten samen met onze klanten en gezondheidsmedewerkers om ervoor te zorgen dat we de juiste materialen en activiteiten bieden, die aan de behoeften van de klant voldoen. De inzichten die we verzamelen inspireren tot productontwikkeling en nieuwe services en ondersteuning voor eindgebruikers.

Consumenten

We willen mensen meer bewust maken van de behandelingsopties in al onze categorieën van alledaagse gezondheidszorg. Zo dragen we bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en doorbreken we barrières die mensen ervan weerhouden hun alledaagse gezondheidsproblemen te behandelen. Door met de consument in gesprek te gaan, leren we ook meer over hun behoeften – inzichten die we gebruiken om ons commerciële aanbod te verbeteren en hen een nog betere gebruikerservaring te geven.

Medewerkers

We willen mensen aantrekken met een sterk ondernemersgevoel. We werken aan een dynamische werkplek waar collectieve intelligentie, diverse achtergronden en uitgebreide ervaring samenkomen om zo het doel van Karo Healthcare te bereiken. We zijn een platte en niet-bureaucratische organisatie die medewerkers in staat stelt hun eigen beslissingen te nemen.

Onze waarden en achtergrond

We zijn altijd bezig met leren en zijn trots om deel uit te maken van het dagelijkse leven van veel mensen. Geleid door de inzichten van de wereld om ons heen en gedeelde waarden, realiseren we dagelijks ons doel.

Na de oprichting van Karo Healthcare in 1987 hebben we ons bedrijf uitgebreid en fundamenteel veranderd en streven we ernaar de gezondheid en het welzijn van patiënten en consumenten te verbeteren.

Onze vier kernwaarden bepalen wie we zijn en hoe we zakendoen.

Uitdagen

We durven brancheconventies te verkennen en uit te dagen. En we gaan altijd voor de slimme oplossing. Als er een betere manier is om dingen te doen, zullen we die vinden.

Doen

Vooruitgang zit in ons bloed. Voor ons “gaan” betekent “all-in” – maar nooit ten koste van integriteit. We halen onze doelen door vertrouwen en een krachtige uitvoering.

Verbinden

Door internationaal en met veel verschillende teams en functies samen te werken, verbinden we ons met onze collega’s, partners en eindgebruikers om zo de beste route voorwaarts te bepalen.

Zorg

Zorg vormt de kern van alles wat we doen. We zorgen en geven om de gezondheid en welzijn van mensen. En we zorgen en geven om de wereld om ons heen.